Deel deze pagina:

Vrijwilligers vormen de drijvende kracht achter vele sportclubs. Tijdens de Week van de Vrijwilliger, van 3 tot en met 11 maart, staat hun gemotiveerde inzet en enthousiaste engagement centraal. Overal in Vlaanderen worden opnieuw acties en evenementen georganiseerd om alle vrijwilligers te bedanken.

Met andere woorden: vrijwilligers zijn onmisbaar in de sportsector, en dat willen we jullie laten weten. Bedankt aan alle vrijwilligers die zich wekelijks achter de schermen inzetten om anderen kwalitatief te laten sporten in een leuke club!

Ben jij als club ook fier op je vrijwilligers en wil je hen een extra schouderklopje geven? Zet hen tijdens de Week van de Vrijwilliger in de bloemetjes!
TIP: via het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk (externe link) kan je digitale kaartjes verzenden met je eigen boodschap erbij.

Hebben jullie in de club ook die ene persoon die altijd voor iedereen klaar staat en waar nooit een vraag te veel voor is? 
Wil je hem of haar nog eens extra in het zonnetje laten zetten?

Nomineer deze persoon dan zeker voor de titel van Topvrijwilliger VJF 2018! Kandidaturen mogen (tot 16/3/2018) overgemaakt worden aan tim@vjf.be

Meer info kunt u hier terug vinden:
http://www.vrijwilligersweek.be/

 

Sponsors

Sponsors