Deel deze pagina:

Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers… zorgen ervoor dat we wekelijks op een faire manier aan sport kunnen doen. Tijdens de tweede editie van de Week van de Official, van 1 tot en met 9 oktober 2016, zetten we hen opnieuw extra in de bloemetjes.

Sporters en sportclubs in Vlaanderen kunnen opnieuw leuke acties en initiatieven organiseren tijdens de Week van de Official. Een schouderklopje, een kleine attentie, een feestje... of gewoon een “dikke merci”. In elke sportclub in Vlaanderen verdienen de officials het om even in de spotlights te staan. Elke judoka kan alvast een kleine bijdrage met een grote waarde leveren door tijdens de Week van de Official een selfie met een of meer van de 140 toffe scheidsrechters of tijdopnemers te posten. Gebruik de hashtag #bedanktscheids of #bedanktofficial op de sociale media om je acties te delen!

In het kader van de Week van de Official zijn er ook verschillende specifieke initiatieven ter ondersteuning van onze scheidsrechters en tijdopnemers:

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. De Vlaamse Judofederatie vzw zet mee haar schouders onder de campagneweek.

 

 

Sponsors

Sponsors