Deel deze pagina:

De VJF organiseerde onlangs een teambuildingsdag voor de vrijwilligers die ervoor zorgden dat de organisatie van de Callant Cup in goede banen liep. Zonder meer een huzarenstukje, zodat een speciaal bedankingetje wel op zijn plaats is.

Op zondag 23 juni werd er bijgevolg in Gent verzamelen geblazen met het vrijwilligersteam van het Gents Judoplatform en de WOC voor wat achteraf een zeer geslaagde teambuildingsdag bleek. Immers, de weergoden waren de deelnemers zo goed gezind dat de vrijwilligers met parasols, gesmolten hapjes, veel zonnebrandcrème en een fris drankje met een boottochtje aan de teambuilding begonnen.

Na Gent te verkennen langs het water en een zeer leerrijke stadswandeling met stadsgids van het Gents Judoplatform werd er op de Vrijdagsmarkt gestreden om de prijzen op de GJP-VJF kennisquiz. De winnaars verwierven uiteraard eeuwige roem en gaan binnenkort samen op brouwerijbezoek in de Gruut Brouwerij. Deze ludieke quiz werd in elkaar gestoken door enkele fanatieke quizzers uit Gent.

De teambuilding werd vervolgens verdergezet op het terras van de Gruut Brouwerij met drankjes en Paella.

#mercivrijwilligers

De fotoreportage van deze dag is te vinden via deze link.

 

Steven de Meijer

 

Sponsors

Sponsors