Deel deze pagina:

Het is een waarheid als een koe. Zonder officials zijn er geen sportwedstrijden. Immers, tienduizenden scheidsrechters, juryleden, resultaatopnemers, tijdopnemers, … zorgen ervoor dat we wekelijks aan sport kunnen doen. Bovendien leiden die ontelbare officials al dat sportgeweld in goede banen, met oog voor detail en fairplay.

referee.en.kind

Daarom zetten we tijdens de vierde editie van de ‘Week van de Official’, van 6 tot en met 14 oktober 2018, deze ‘onmisbare’ officials extra in de bloemetjes. Die ganse week is het aan de sporters en sportclubs in Vlaanderen om te tonen hoe belangrijk ze officials wel vinden.

Ook van onze VJF-leden verwachten we weer leuke acties en initiatieven tijdens deze ‘Week van de Official’. Een schouderklopje, een kleine attentie, een feestje,... of gewoon een ‘dikke merci’ voor de 150 scheidsrechters en tijdopnemers die op wekelijkse basis de judowedstrijden in Vlaanderen in goede banen leiden.

In elke judoclub in Vlaanderen verdienen deze officials het om even in de spotlights te staan. Gebruik daarom de hashtags #bedanktscheids en #bedanktofficials op de sociale media om je acties te delen!

De ‘Week van de Official’ is een sporttakoverschrijdend initiatief van de Vlaamse Sportfederatie en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van officials in Vlaanderen. Ook dit jaar zetten 33 sportfederaties mee hun schouders onder de campagneweek.

Bij de VJF kijken we alvast uit naar jullie creatieve ideeën om onze judo officials in de bloempjes te zetten! Laat het ons alvast weten en deel op sociale media!

Zelf nog geen inspiratie? Geen nood! Surf eens naar www.weekvandeofficial.be en ontdek er de gloednieuwe inspiratiegids voor clubs en sportfederaties. Je kan er tevens de logo’s en banners downloaden in alle formaten. Handig! Ook kun je steeds op deze website leuke acties vinden van de voorbije edities. Je kan bovendien een kijkje nemen op de sociale media platformen van deze campagne. We zetten zie hier even op een rijtje:

Inspiratie genoeg dus om ‘onze’ officials in de bloempjes te zetten! En geef nu toe … ze verdienen het!

 

 

Sponsors

Sponsors