Deel deze pagina:

De Vlaamse Judofederatie vzw biedt de nodige mogelijkheden en ondersteuning aan jonge judoka’s die zich willen ontwikkelen tot topsporter. Voor de afdeling topsport zijn wij op zoek naar een technisch directeur topsport.

Als technisch directeur topsport sta je in voor alle topsportgerelateerde zaken binnen de Vlaamse Judofederatie vzw. Je werkt samen met de andere leden van het managementteam actief aan beleid en zorgt hierdoor voor sterk intern overleg en constructieve dialogen met zowel interne als externe partijen.

Wij bieden jou een marktconform loon en een fijne werkomgeving waarbinnen initiatief gestimuleerd wordt.

Lijkt deze verantwoordelijke voltijdse leidinggevende functie jou op het eerste zicht wel wat? Neem dan snel de volledige vacature even door.

Voel je het hierna nog steeds kriebelen om binnen ons gedreven dynamisch team aan de slag te gaan? Richt dan zo snel mogelijk je gemotiveerde kandidaatstelling samen met jouw curriculum vitae aan de raad van bestuur van de Vlaamse Judofederatie vzw, dit via sylvie@vjf.be (klik om te mailen) met duidelijke vermelding van de vacature technisch directeur topsport.

Je kandidatuur wordt vertrouwelijk behandeld.

 

 

Sponsors

Sponsors