Deel deze pagina:

In het kader van een verdere professionalisering  is sponsoring een absolute must om het Vlaamse judo op een hoger niveau te brengen. Met vertrouwen melden wij de sponsorovereenkomst tussen de Vlaamse Judofederatie en United Telecom. Onze nieuwe sponsor zal aldus bijdragen om onze Olympische droom te verder realiseren. 

Via het partnership genereert de Vlaamse Judofederatie een belangrijke bron aan inkomsten, die ten bate van al onze leden dient te komen. Omgekeerd kunnen ook al onze judoka's hun steentje in deze samenwerking bijdragen. Meer info hieronder:

Wie is United Telecom?

United Telecom is reeds meer dan 15 jaar actief in de telecom markt en ondertussen een vaste waarde binnen de Virtuele aanbieders van allerlei communicatiediensten.  United  Telecom richt zich voornamelijk op de residentiële markt, alsook op de kleine en middelgrote zakelijke markt. Een transparante prijsstelling, een individuele customer care en de “triple play aanbieding”-strategie (vaste / mobiele telefonie en internet) maakt United Telecom een sterke en betrouwbare speler in haar segment.

Hoe werkt het voor de judofederatie?

Communicatie is een belangrijk gegeven in onze maatschappij en als resultaat van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Judofederatie & United Telecom komt er een deel van de omzet ten goede als sponsoring voor de Vlaamse Judofederatie .  Dus hoe meer leden de weg naar United Telecom vinden, hoe beter onze judosport er van wordt.  Je helpt dit succesverhaal te realiseren door vandaag nog te kiezen voor United Telecom als jouw communicatiepartner.

Wat betekent dit voor de leden van de Vlaamse Judofederatie?

United Telecom biedt je interessante prijzen aan voor zowel mobiele en vaste telefonie, alsook internet.  Ondek het aanbod op de site van United Telecom:http://www.united-telecom.be/index.php

Let op:  Enkel via bovenstaande link werk je mee aan het partnership tussen United Telecom & de Vlaamse Judofederatie.

 

Wil je graag klant worden van United Telecom, maar doe je dat graag op de klassieke manier?  Download dan de formulieren via onderstaande link: /nl/united-telecom

Je kan ook vrijblijvend je huidige telecomfactuur laten analyseren om voor jou het meest interessante aanbod voor te stellen overeenstemmend met jouw huidig profiel.

Heb je vragen? Contacteer ons op: sponsoring@vjf.be

Sponsors

Sponsors