Deel deze pagina:

Het Stedelijk Lyceum Topsport nodigt je uit voor TOPSPORT IN HET NIEUW.

zaterdag 20 mei 2017

 

Op 1 september 2016 gingen de deuren van de nieuwe topsportschool in Antwerpen open. Op de site van Fort VI in Wilrijk staat nu een ultramodern scholencomplex geëquipeerd met een indrukwekkende topsportaccommodatie. Het ontwerp is van hoogstaande architecturale kwaliteit en houdt optimaal rekening met de omgeving.

Het Stedelijk Lyceum Topsport breidde de laatste jaren haar sportief aanbod fors uit. Vandaag stomen ze jongeren klaar in voetbal, tennis, zwemmen, judo, snowboarden, badminton, taekwondo en recent ook basketbal. De Antwerpse topsportschool beschikt nu over alle faciliteiten om dé referentie van Vlaanderen te blijven.

Had u graag eens een kijkje komen nemen, dan is dit het uitgelezen moment. Onze nieuwe directie, Heidi Van Rooy en topsportcoördinator, Kim Van Malderen verwelkomen u van harte en laten u kennismaken met ons nieuw complex, daarna kan u met uw familie genieten van een heerlijke maaltijd! Gelieve hierbij rekening te houden met de uren vermeld op de invulstrook.


Tot dan!

Het topsport team

Reserveren doe je via mail (topsport@stedelijklyceum.be) of telefonisch (03/502 14 70).
Je geeft door om hoe laat je komt, met hoeveel personen en wat je graag wenst te eten:

  • Rondleiding om 11:30u + warme maaltijd om 12u
  • Rondleiding om 14u + warme maaltijd om 14:30u
  • Rondleiding om 16:30u + warme maaltijd om 17u

Voor slechts €10 kan je kiezen tussen

  • spaghetti bolognese + dessert
  • vegetarische lasagne + dessert
  • tomaat mozzarella + dessert.

Je betaalt via overschrijving op het nummer IBAN BE 64 0910 1734 5952 met als vermelding je naam, het aantal personen en het uur.

Alle sportactiviteiten en maaltijden gaan door in het Stedelijk Lyceum Topsport. Er is geen parking aan de school, zie onderstaand plannetje om te parkeren.

We sluiten de dag af om 19u.

 

Sponsors

Sponsors