Deel deze pagina:

De ‘Week van de Official’, geesteskind van de Vlaamse Sportfederatie, is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van alle officials in Vlaanderen. Dit jaar bedanken we alle officials van 5 tot 13 oktober 2019.

Als sportfederatie moedigen wij tijdens deze week onze judoclubs en leden aan om met ludieke acties en initiatieven onze officials in de bloempjes te zetten omdat ze op en langs de tatami steeds klaarstaan om onze sport in goede banen te lijden. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan. Immers, zonder hen geen wedstrijden!

De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel! Post je een leuke foto, filmpje of doe je iets specials vergeet dan niet de hashtag #bedanktscheids te plaatsen!

 

Christian Pierre

Sponsors

Sponsors