Deel deze pagina:

Voor het examen van 1ste dan waren alle ingeschreven kandidaten op de afspraak. 14 geslaagde kandidaten keerden met de 1ste dan graad terug naar huis.1 kandidaat slaagde niet voor het examen 1ste dan en werd doorverwezen naar de herkansingen. 

Ook vond het uitgestelde examen 2de dan plaats van Femke De Bruyn die wegens selectie VJF niet op het vorige examen 2de dan kon aanwezig zijn. Zij slaagde voor het examen 2de dan.

Behaalden de graad van 1ste dan: De Visscher Frans, Debbaut Tom, Deckmyn Lynn, Deconninck Milan, Deleersnyder Joost, Desmet Zoë Mayra, Labens Michiel, Lamb Georgina, Meeuwssen Lien, Monten Jade, Tseboyev Alexander, Van Cotthem Matthias, Van Der Eecken Lander en Vermeiren Hanne

Behaalde de graad van 2de dan: Femke de Bruyn

De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt hen terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het volgen van een judospecifieke trainersopleiding van de Vlaamse Trainersschool of het diploma van scheidsrechter.

Raymond De Clercq

 

Sponsors

Sponsors