Deel deze pagina:

Er schreven zich 31 kandidaten in voor het examen 1ste dan op zondag 19 maart 2017. Alle kandidaten waren aanwezig om het examen af te leggen. 29 kandidaten konden de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 2 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.

De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt jullie terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator judo van de Vlaamse Trainersschool en het diploma van scheidsrechter.

Behaalden de graad van 1ste Dan: Ameel Yme, Bongaers Tom, De Kegel Davy, De Neve Jonas, De Neve Matthias, De Smet Jonas, Denayer Lukas, Derkinderen Koen, Dewulf Jarno, D'hamers Sébastien, Dhondt Jef, Heiremans Bernd, Jeetun Bryan, Lenaerts Nico, Moons Robin, Pertel Ralf-Markus, Praet Karel, Robignon Raphael, Steylaerts Gregory, Van Cleynenbreugel Pascal, Van de walle Borre, Van Deuren Tibo, Van Steendam Jens, Vanderlinden Jeroen, Vanstraelen Robin, Vermeersch Edward, Verstraeten Jente, Vochten Rutger en Willaert Marie Laure.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Sponsors