Deel deze pagina:

Er schreven zich 33 kandidaten in voor het examen 1ste dan op zondag 14 mei 2017. Op 1 verontschuldigde kandidaat na waren alle kandidaten waren aanwezig om het examen af te leggen. 27 kandidaten konden de zwarte gordel in ontvangst nemen na een geslaagd examen. 5 kandidaten werden doorverwezen naar de herkansingen.

De gradencommissie wil de geslaagden van harte proficiat wensen en hoopt jullie terug te zien op de volgende technische en katatrainingen. Wij hopen ook dat het behalen van jullie zwarte gordel een stimulans is om verder te gaan tot het behalen van het diploma initiator judo van de Vlaamse Trainersschool en het diploma van scheidsrechter.

Behaalden de graad van 1ste Dan:. Adashev Abdulla, Adashev Yusup, Batjargal Bud-Erdene, Breemeersch Arne, Damoiseaux Alain, De Burger Martin, De Maerteleire Zoë, De Mits Eva, Goeteyn Gauthier, Goethals Maarten, Ingelbert Alois, Lambrecht Jany, Lips Wout, Martens Wouter, Mertens Martijn, Muylaert Jonas, Pletinckx Brecht, Potoms Nic, Roosen Maarten, T'Jonck Kirina, Van Gilsen Emilie, Van Hamme Cedric, Van Loo Maarten, Van Rentergem Tom, Vanbelleghem Sandra, Vandewalle Jonas en Vercammen Dieter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Sponsors