Deel deze pagina:

Het afgelopen weekend van 12 en 13 oktober bleek een weekend eivol judo te zijn!

Naast het Wereldkampioenschap voor Veteranen – waar onze VJF-atleten tweemaal goud en een keer brons behaalden – werd in Brasschaat tevens het 2de Europese Kampioenschap Judo voor Doven georganiseerd met een bronzen medaille en een 7de plaats voor België. In het Duitse Leverküssen ging dan weer een U18-detectietornooi door waar onze jeugd maar liefst 13 medailles pakte: 3 gouden, 2 zilveren en 8 bronzen plakken. 

Last but not least vonden in de verschillende Vlaamse provincies de respectieve Provinciale Kampioenschappen plaats. Voor de Vlaamse judoka’s dé belangrijke eerste etappe richting Vlaamse Kampioenschap, op 19 oktober a.s., en Belgisch Kampioenschap, op 2 november a.s.

Overzicht deelnamecijfers PK Senioren 2019

 

RESULTATEN PK SEN 2019

Hierna kan je de links met de resultaten van de verschillende PK’s Senioren raadplegen.

Eerstvolgende afspraak op 19 oktober in Tielt voor het Vlaamse Kampioenschap voor Senioren, editie 2019! Het aanstaande VK in Tielt is trouwens de laatste editie van het VK Senioren op deze locatie. Na het VK jeugd 2020 geven de organisatoren in Tielt definitief de fakkel door aan KJC Beveren voor de organisatie van het Vlaams Kampioenschap.

Hierna tevens de atleten die zich rechtstreeks selecteerden voor het VK en BK.

VK

Naam

Gewichtsklasse

Reden

1

Joran Schildermans

-60kg

EO Estland

2

Jeroen Casse

-73kg

Stage topsport

3

Ellen Salens

-52kg

EO Estland

 

BK

Naam

Gewichtsklasse

Reden

1

Karel Foubert

-81kg

WK junioren

Meer info inzake het Vlaamse Kampioenschap lees je nog via deze link.

 

Christian Pierre

Sponsors

Sponsors