Deel deze pagina:

Onze judowereld en de kalender met geplande organisaties werd de voorbije weken stevig door elkaar geschud door het coronavirus.

Zoals eerder gecommuniceerd, zijn gemaakte kosten voor evenementen enkel terug te vorderen bij Sport Vlaanderen wanneer de organisatie rechtstreeks subsidie ontvangt van Sport Vlaanderen.

Het is begrijpelijk dat je als organisator van jouw clubevenement met veel vragen zit. Sport Vlaanderen heeft een overzicht gemaakt met alle mogelijke compensatiemaatregelen en hoe deze te vertalen zijn naar de sportsector.

Een overzicht van de maatregelen per rechtsvorm kun je hier downloaden. Kijk zeker even onder de kolom van de rechtsvorm van jouw club, als je verder naar rechts scrollt zie je welke maatregel van toepassing is voor sportclubs.

In de tabel vind je naast basisinformatie (maatregel, referentie, korte inhoud) ook terug op welke rechtsvormen de maatregel van toepassing is.

Je kunt in deze tabel duidelijk terugvinden bij welke bevoegde instantie je terecht kunt voor de betreffende maatregelen waar jouw club mogelijk voor in aanmerking komt. 

Ook VSF vult steeds de antwoorden op de belangrijkste vragen aan: CORONAVIRUS: WAT MOET JE WETEN ALS SPORTORGANISATIE?

 

Toch verdere vragen of bezorgdheden over uw cluborganisaties? 

Stuur zeker een mailtje naar steven.demeijer@vjf.be

Sponsors

Sponsors