Deel deze pagina:

Er staat een nieuw scholenproject in de steigers bij de VJF. Er werd reeds een kerngroep samengesteld om dit project in goede banen te leiden.

Toch kijken we uit naar alle creatieve geesten die hun steentje willen bijdragen om judo op attractieve wijze te brengen aan schoolkinderen die nog nooit van judo hebben gehoord om hen warm te maken om lid van onze clubs te worden. Vandaar deze oproep. Immers, met meer zijn we tenslotte creatiever!

Met dit nieuwe scholenproject wensen we judo aan te bieden op maat van de 3de kleuterklas en 1ste en 2de graad van de lagere school. Samen gaan we dan op zoek naar een leuke naam, leuke oefeningen voor verschillende niveaus e.d. waardoor kinderen worden uitgedaagd, maar tevens getriggerd om naar een judoclub te stappen.

Vakantie? Geniet er alvast van! Echter … kriebelt het toch reeds om samen met andere creatievelingen mee te werken aan dit nieuwe schoolproject? Dan ben jij de man/vrouw die we graag in onze schoolwerkgroep zouden hebben! Ben je werkzaam als leerkracht lager onderwijs dan is dit ongetwijfeld nog meer een kolfje naar je hand! 

 Dit project loopt in samenwerking met MOEV en andere instanties.

Interesse om mee je schouders onder het VJF-scholenproject te zetten? Stuur dan een mailtje naar sophie.block@vjf.be.

 

Christian Pierre

 

Sponsors

Sponsors