Deel deze pagina:

In opdracht van G-sport Vlaanderen en Sport Vlaanderen voert de KU Leuven een onderzoek naar de sportparticipatie van personen met een  beperking in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het onderzoek gebeurt door middel van een online bevraging. De Vlaamse judofederatie verleent graag haar medewerking hieraan en wil vragen aan haar clubs om deze bevraging volop te verspreiden aan de personen die hiervoor in aanmerking komen.

Ben jij tussen 6 en 65 jaar oud? Heb je een fysieke, verstandelijke, visuele en/of auditieve aandoening of ben je iemand met autisme of psychische kwetsbaarheid? Dan kunnen wij jouw hulp gebruiken. Jullie mening is belangrijk om in de toekomst een goed sportbeleid te bouwen dat aangepast is aan de noden van ieder individu.

Sommige mensen doen aan sport, anderen besteden hun vrije tijd liever aan iets anders. Of je nu tot de eerste of tweede categorie behoort, jouw deelname aan onze vragenlijst is van belang! Met deze vragenlijst willen we de sportdeelname van person en met een beperking in kaart brengen. Ook willen we hierbij peilen naar je motieven en drempels om al dan niet aan sport te doen.  Deze bevraging wordt uitgevoerd door de KU Leuven, in opdracht van G-sport Vlaanderen en Sport Vlaanderen.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 25 minuten in beslag nemen. De gegevens worden volledig anoniem verwerkt.  Je kan deelnemen tot en met 31 augustus 2017. 

Wil je meer informatie over de vragenlijst? Dan mag je mailen naar elisabeth.cans@kuleuven.be.

Alvast hartelijk bedankt om te willen deelnemen.

Sportieve groeten, 

Prof. Jeroen Scheerder

Prof. Yves Vanlandewijck

Dr. Debbie Van Biesen

Laetitia Lenaerts en Elisabeth Cans

Sponsors

Sponsors