Deel deze pagina:

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari a.s. vindt het Vlaams Kampioenschap Judo Jeugd plaats. Dit regionale judotoernooi gaat door in het sportcomplex De Ponte, Sportlaan 3 in het West-Vlaamse Tielt.

Het Vlaamse Kampioenschap is een organisatie van de Vlaamse Judofederatie (VJF) in samenwerking met Judoclub Tielt en met de ondersteuning van Stad Tielt.

Enkel de judoka’s die een podiumplaats behalen op de Provinciale Kampioenschappen in de Vlaamse provincies – waarbij zo’n 1.100 judoka’s in het krijt treden - eisen hun selectie voor het Vlaamse Kampioenschap op. De medaillewinnaars van dit VK strijden vervolgens voor nationale eer op het Belgisch Kampioenschap dat plaatsvindt in Antwerpen op 16 en 17 februari a.s.

De individuele kampen in Tielt starten telkens omstreeks 09h45. De kampen van de reeksen U15 en U18 worden chronologisch afgewerkt. Finales van de U21 worden één voor één afgewerkt per gewichtsklasse. Hierdoor kunnen de supporters iedere finale volgen om hun favoriete atleten aan te moedigen, wat voor een spetterend spektakel zorgt.

 

Dagindeling

Zaterdag 9/02/2019:

·      Jongens U18

·      Meisjes U18

·      Jongens U21

 

Zondag 10/02/2019

·      Jongens U15

·      Meisjes U15

·      Meisjes U21

 

Meer praktische info inzake weging en wedstrijden vind je hier.

 

Overnachting

Voor wie op zoek is naar een hotel voor een aangename overnachting bevelen wij onze partner Hotel & Restaurant Shamrock te Tielt aan. Kortingcodes via deze link.

 

Sponsors

Sponsors