Deel deze pagina:

Athena Campus Pottelberg - Optie Judo

 

In september 2017 werd in Athena campus Pottelberg, te Kortrijk, een optie Judo opgestart. In deze sportschool krijgen leerlingen uit de sportafdeling 4u extra judotraining per week. De klemtoon ligt in deze school vooral op competitie en wedstrijdtechniek. Het technisch niveau van de judotraining ligt hoog. Het jaarprogramma is gebaseerd op de technische leerlijn van de Vlaamse Judofederatie.

De trainer is Michiel Hoste. Hij was 7 jaar actief als jeugdtrainer topsport voor de VJF en is nu nog actief als Provinciaal trainer in West-Vlaanderen en als clubtrainer in JC Koksijde.

Je kan in Athena zowel Sportwetenschappen (ASO) als Lichamelijke Opvoeding en Sport (TSO) volgen. In het ASO krijg je tot 9u sport per week, in het TSO krijg je tot 13u sport per week. Je krijgt er behalve judo ook balsport, gymnastiek, zwemmen,… En dit in een professionele accommodatie op 5min wandelafstand van het station.

De school gelooft in een multilaterale ontwikkeling en is heel sportminded. Leerlingen met sportieve ambities kunnen ten volle rekenen op de medewerking van Directie en sportleerkrachten om naar stages en wedstrijden te gaan.

Slechts een half jaar na de opstart won de school al het SVS-scholenkampioenschap en behaalden meerdere leerlingen uit Athena medailles op het BK.

 

Meer info

 

 

 

 

Meer Vlaamse Sportscholen met optie judo

Sponsors

Sponsors