Deel deze pagina:

Van 1 tot 30 september is het “Maand van de Sportclub”. Een hele maand lang kunnen jullie voor een of meerdere dagen je deuren van je judoclub openen om het grote publiek te laten kennis maken met de judosport. Je kan tevens nieuwe leden lokken met keitoffe initiaties of je kan met verrassende en superleuke initiatieven eventuele potentiële leden verleiden om eens binnen te springen.

Wie sport, beleeft immers meer. en daarom willen we zo veel mogelijk mensen laten judoën in september.

Op de Dag van de Sportclub op woensdag 14 september dagen we onze jeugdjudoka's uit om in judogi naar school te gaan. Deel deze foto's op de VJF Facebook pagina en ontvang een toffe judogadget.

De VJF roept alle haar leden clubs op om deel te nemen aan de Maand van de Sportclub en om je "judo"deuren open te zetten op een zo origineel mogelijke manier. Judoclubs die wensen deel te nemen kunnen gratis promotiemateriaal (beachflags, spandoeken, opdrukaffiches en – folders, …) aanvragen bij de gemeentelijke sportdienst en ook hun gepland initiatief via de sportdienst laten registreren of rechtstreeks via de website van Sportersbelevenmeer.  Je activiteit komt dan automatisch terecht in de centrale Uit-databank (mits gebruik van de tag mvds). Neemt je gemeentelijke sportdienst niet deel aan de actie, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de provinciale Promotiediensten van Sport Vlaanderen. Heb je een leuk initiatief gepland? Schrijf jouw club en initiatief in op de website van Sport Vlaanderen en zorg er zo voor dat iedereen in september wenst binnen te springen in jouw club.

Clubs kunnen natuurlijk ook hun eigen posters maken via deze link.

Veel succes!

 

Sponsors

Sponsors