Deel deze pagina:

Lesgevers LAAT je REGISTREREN!

Met de wijziging van het HR hoofdstuk 1 i.v.m. de opgave lesgevers kan een judoka zonder VTS diploma vanaf de graad van 1ste kyu in de eigen club ook geregistreerd worden als lesgever. 

Alle gediplomeerde en niet-gediplomeerde lesgevers die actief instaan voor de judolessen binnen de club moeten geregistreerd worden in de club fiche. Wijzigingen dienen steeds geregistreerd te worden door de clubsecretaris.

Wegens de nieuwe subsidiereglementering voor de Vlaamse Unisportfederaties is het van cruciaal belang dat alle aangesloten clubs VOOR SEPTEMBER 2018 AL hun lesgevers ZOWEL hun gediplomeerde VTS lesgevers als hun niet-gediplomeerde lesgevers vanaf 1ste kyu binnen hun club registreren in de clubfiche.

BIJ WIE KAN JE TERECHT DAARVOOR?

  • Geef het door aan je clubsecretaris(en) van de club(s) waar je effectief lesgeeft zodat je mee in de clubfiche wordt opgenomen ALS LESGEVER.
  • Opgelet: AANGESTELDE HOOFDTRAINERS dienen zich NIET te registreren in de club waar ze als hoofdtrainer werden aangesteld. ENKEL dienen zij zich WEL te registreren in de overige clubs waar ze als LESGEVER werden aangesteld.

Alvast hartelijk dank hiervoor.

 

Sponsors

Sponsors