Deel deze pagina:

In dit artikel kregen jullie een overzicht van de vernieuwde weg naar de DAN-graad. 

We willen onze judoka's de mogelijkheid geven om ook punten te kunnen scoren op clubtornooien. Ook willen we op de vraag van veel leden tegemoet komen om de Shiai op verschillende locaties te organiseren waardoor we hopen zo meer leden te motiveren om voor hun DAN-graden te gaan. Op de Shiai zijn namelijk nog steeds 3 punten te verdienen.

Idealiter hebben we in 2020-2021 6 verschillende locaties. Uiteraard zijn we blij met elke geïnteresseerde organisator. De 1ste editie vindt sowieso plaats in Leuven. Indien we geen andere geïnteresseerde organisatoren vinden, blijven we de Shiai in Leuven organiseren. Meer informatie over het Shiai-reglement en de voorwaarden waaraan je moet voldoen, vind je hieronder.

Waarom zou je als club een Shiai willen organiseren? 

Wel, zo kan je jouw eigen judoka’s punten laten sprokkelen dichtbij huis. Indien je het slim aanpakt, kan je deze organisatie ook omvormen naar een win-win gegeven voor allen. De VJF helpt jullie hier graag bij om ervoor te zorgen dat ook het organiseren van een Shiai een interessant event kan zijn.

Hier kan je alvast het vernieuwde Shiai-reglement lezen.

Verder hebben we een document waaraan een organisatie van Shiai moet voldoen.

Graag benadrukken we het feit dat ondanks de voorkeur van de CGT om de Shiai te organiseren op de historische 1ste zondag van de maand (exclusief feestdagen), er ook de kans bestaat om een Shiai te organiseren na of voor een ander tornooi/activiteit mits een pauze van 1,5 uur wordt gerespecteerd.

 

 

 

Sponsors

Sponsors