Deel deze pagina:

Kom GRATIS deelnemen aan onze JUDO-ACTIVITEITEN in Oostende op 6 en 7 augustus en ontmoet onze topsporters.

JUDO @ BELGIUM RIO HOUSE OOSTENDE - 6, 7 & 8 AUGUSTUS 2016

Van 5 tot en met 21 augustus zullen de Olympische zomerspelen doorgaan in Rio de Janeiro. Om de Belgische supporters die niet in de mogelijkheid zijn om naar het verre Brazilië af te reizen toch een unieke ervaring te kunnen aanreiken, strijkt het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité) tijdens deze periode neer op het strand in het Oostende met een Rio House, dé place to be om alle Belgische sporters en ook de judoka’s die in Rio aan de start verschijnen aan te moedigen. In Oostende zal je geen seconde moeten missen van de prestaties van onze Belgische judoatleten. En laat in groep supporteren nu net veel leuker zijn dan alleen! 

6 AUGUSTUS 2016 – JUDO-FANDAG @ BELGIUM RIO HOUSE

De Vlaamse Judofederatie i.s.m. Ostend Judoclub greep de kans om op de openingsdag van de Olympische Spelen, zaterdag 6 augustus 2016, een judo-fandag te organiseren op het Belgium Rio House voor alle judo-fans. Je kan er topjudoka Charline Van Snick en de andere Belgische atleten in verschillende sporten aan het werk zien in Rio op grote schermen. Daarnaast kan je deelnemen aan tal van activiteiten en vinden er verschillende demonstraties plaats. Naast de judo-fandag mogen we de judosport ook op twee andere dagen in de kijker zetten. Namelijk op 7 en 8 augustus zijn er doorlopend judo-activiteiten en kan je uiteraard komen supporteren voor onze Olympiërs Jasper Lefevere en Dirk Van Tichelt. 

Kom zeker langs om eens een kijkje nemen. 

PLANNING ZATERDAG 6 en ZONDAG 7 AUGUSTUS RIO HOUSE: GRATIS DEELNAME

  • 11u00 – 12u00:    Initiatie voor kids en volwassenen => open voor niet aangesloten leden
  • 12u00 – 13u00:   Demotraining => activiteit voor VJF en FFBJ judoka's van alle leeftijden
  • 13u30 – 14u30:    Initiatie voor kids en volwassenen => open voor niet aangesloten leden
  • 14u30 – 15u30:    Wedstijd circuit met leuke oefeningen voor kids.  Leuke prijzen te winnen!  => activiteit voor niet aangesloten initiatieleden. 
  • 16u00 – 17u30:   Randori training => activiteit voor VJF en FFBJ wedstrijdjudoka's vanaf U13
  • 17u30 – 18u00:    Demonstratie Kata en Judoshow door “EK-WK toppers kata“  Dirk de Maerteleire en Christophe Inghelbrecht en kids JS Merelbeke (Enkel op zaterdag 6 augustus)

Heb je zin om zelf deel te nemen aan één of meerdere trainingen op 6 en 7/08 onder leiding van een topper? Van harte welkom. Informatie

GRATIS activiteit voor aangesloten leden VJF en FFBJ: een unieke gelegenheid om samen te trainen in openlucht op het strand onder massale belangstelling. Op zaterdag 6 augustus zullen de trainingen onder leiding staan van Olympiër Harry Van Barneveld (Brons Atlanta 1996). Op zondag 7 augustus neemt Olympiër Ilse Heylen (brons Athene 2004) de leiding van de trainingen in samenwerking met de trainers van Ostend Judoclub.

  1. Demonstratietraining van 12u tot 13u in het Rio House => samenkomst aan tatami Rio House om 11u30. Voor alle leeftijden.
  2. Randori training van 16u tot 17u30 in het Rio House => samenkomst aan tatami Rio House om 15u30. Vanaf leeftijd U13.

Deel dit bericht massaal op facebook met al je vrienden en maak er een unieke, leuke, fantastische en onvergetelijke belevenis van!

 

PLANNING MAANDAG 8 AUGUSTUS RIO HOUSE: GRATIS DEELNAME

  • 14u00 – 16u00:     Initiaties voor kids tot 12j op strand (leuke spelen) =>open voor niet aangesloten leden

*De demo- en randori training staan enkel open voor VJF en FFBJ aangesloten judoka's. De initiaties staan zowel open voor leden als niet-leden. Verzekering voor sportongevallen volgens het HR van de VJF.

Sponsors

Sponsors