Deel deze pagina:

In het weekend van 4 en 5 februari 2017 starten de jeugdkampioenschappen met de provinciale kampioenschappen U15, U18 en U21.
De judoka's die een provinciale medaille veroveren, mogen vervolgens deelnemen aan de Vlaamse Jeugdkampioenschappen, waar er gestreden wordt voor de plaatsen op het Belgisch kampioenschap.

De Vlaamse Judofederatie schenkt dit jaar opnieuw met de steun van de Nationale Loterij een gratis rugembleem voor elke deelnemer die zich had ingeschreven voor 15 december 2016.

De inschrijfdatum voor de jeugdkampioenschappen is uiterlijk 31 januari 2017.

 

*De geselecteerde U21 judoka's voor de Belgium Open van Visé en Arlon zijn vrijgesteld van deelname aan het PK jeugd 2017 en krijgen een rechtstreekse selectie voor het VK jeugd 2017 in de respectievelijke categorie waarin men deelneemt op de Belgium Open in Visé of Arlon.

 

 

OPGELET: het dragen van een geldig rugembleem (nationaal of internationaal rugembleem)  op de wedstrijdjudogi is verplicht op de kampioenschappen! Voor meer info: klik hier.

De deadline voor de aanvraag van het gratis naamembleem, aangeboden door de Vlaamse Judofederatie met de steun van de Nationale Loterij was donderdag 15/12/2016. Enkel judoka's die ook effectief ingeschreven waren op deze datum  (incl. betaling), zullen dit rugembleem ontvangen. 
Niet tijdig ingeschreven voor een gratis rugembleem? U kan steeds naamemblemen bestellen bij mybacknumber.com of ijfbacknumber.com.

Sponsors

Sponsors