Deel deze pagina:

Tijdens het eerste weekend van februari zullen opnieuw de internationale competities te Visé (Heren) en Herstal (Dames) plaatsvinden. Deze competitie is voor onze topjudoka’s een belangrijk meetmoment en we moedigen dan ook aan om hiervoor in te schrijven.

Alle medaillewinnaars van het afgelopen Belgisch kampioenschap Senioren worden hiervoor ingeschreven door de VJF indien ze hun deelname bevestigen (zie hier). Een junior die op het BK SEN een medaille heeft behaald, wordt dus ook op kosten van de VJF ingeschreven. Overige deelnemers moeten hun inschrijving zelf in orde brengen.

Aangezien de competitie gelijktijdig plaatsvindt met de provinciale kampioenschappen voor junioren, kan er aan de junioren een vrijstelling worden gegeven door de technisch directeur topsport. Belangrijk daarbij is dat de judoka op regelmatige basis deelneemt aan de regionale randori trainingen. De aanvraag dient te gebeuren via mail aan koen.sleeckx@vjf.be. Hierdoor kan de judoka rechtstreeks deelnemen aan het Vlaamse kampioenschap jeugd 2019, mits er ook effectief deelgenomen wordt aan de International Belgian Adidas Judo Open 2019. De judoka’s dienen achteraf evenwel een bewijs van deelname te bezorgen (scan met uitslag van gevecht bv.).

Meer info over de wedstrijd vind je terug op onze website.

Sponsors

Sponsors