Deel deze pagina:

Naar jaarlijkse traditie kijken we uit naar de interclubkampioenschappen in het najaar, vergeet zeker niet uw ploeg in te schrijven voor 30 juni 2020!

Omdat door de coronamaatregelen veel clubs nog niet met de totale ploeg hebben kunnen trainen begrijpen we als organisatie dat het nu extra moeilijk is om een duidelijk zicht te hebben op wie wel of niet zal kunnen deelnemen in uw ploeg(en) tijdens de Callant Cup dit najaar. Om toch de voorbereidingen van de interclub niet in het gedrang te brengen houden we de bestaande datums aan en zijn we extra flexibel bij eventuele fortaits door te weinig deelenemers.

U kunt dan uw ingeschreven ploeg zonder sancties annuleren voor 30 september 2020. Wel vragen we kort de reden op en hopen dat u met zo veel mogelijk ploegen kunt deelnemen aan dit judofeest!

We vragen u dan als ploegverantwoordelijke om tijdig aan de start van het nieuwe seizoen, ten laatste maandag na de Vlaamse Senioren kampioenschappen (19 oktober 2020), een mail te sturen naar de organisatie wanneer u te weinig deelnemers dreigt te hebben voor een reeds ingeschreven ploeg (deadline 30 juni). Wanneer er na een kort overleg blijkt dat er voor de ingeschreven ploeg niet voldoende judoka's beschikbaar zijn zal er flexibel omgegaan worden met de bestaande forfaitregeling.

Klik hier voor meer informatie en de inschrijvingslink

Sponsors

Sponsors