Deel deze pagina:

BURST – We zijn verheugd met de vele leuke reacties die we krijgen naar aanleiding van de nieuwe naam en het nieuwe logo van onze federatie. Ondertussen krijgen we ook reeds vaak de vraag om het logo te bezorgen want clubs wensen dat tevens op hun website te zetten of te gebruiken op affiches voor de aankondiging van tornooien e.d.

Uiteraard krijgen onze clubs hiervoor de toestemming en stellen we het logo ter beschikking. Let wel, de nieuwe naam en het logo zijn een gedeponeerd merk en het gebruik ervan op websites, affiches, briefpapier enz. is aan banden gelegd door een reeks richtlijnen die vervat staan in het zogenaamde ‘brandbook’ van JUDO VLAANDEREN.

Gelieve dan ook de hierna vermelde richtlijnen uit het brandbook te volgen bij het gebruik van het nieuwe logo. Kortom, het logo kan niet worden aangepast of vervormd. Ook de kleuren zijn vastgelegd. Indien u twijfelt, stuurt u best even de toepassing van het logo naar communicatie@judovlaanderen.be vooraleer het logo te publiceren.

Downloads

Richtlijnen logogebruik

JV-logo in jpg-formaat

JV-logo in png-formaat

 

Nieuw kantooradres

Zoals reeds meegedeeld heeft de federatie haar eigen kantoorgebouw verworven. Sinds 1 september 2020 is het nieuwe adres voor alle correspondentie het volgende:

 

JUDO VLAANDEREN

Oudenaardsesteenweg 839

9420 Burst (Erpe-Mere)

 

Sponsors

Sponsors