Deel deze pagina:

ZELE - Vanaf 1 juli start een nieuwe fase in de heropstart van de sportbeoefening. De grote lijnen die nu al gekend zijn over de veranderingen tijdens fase 4 vind je terug op de website van Sport Vlaanderen via deze link.

We zijn blij dat de positieve evolutie zich verder zet. We blijven echter waakzaam en moeten als federatie en clubs die een contactsport beoefenen samen onze verantwoordelijkheid blijven opnemen.

Wachten op details

Daarom werkte de werkgroep van het Risicovechtsportenplatform Vlaanderen waarin de VJF is vertegenwoordigd een nieuw adviesdocument voor de vechtsportclubs uit. Voor de laatste aanpassingen en verspreiding van dit document wachten we echter nog op de publicatie van het Ministerieel Besluit dat de juridische grenzen van de nieuwe maatregelen bepaalt en op de aansluitende leidraad voor fase 4 van de klankbordgroep sport.

Van zodra dus alle voorwaarden en details duidelijk zijn, kan je deze raadplegen via onze gekende kanalen. Wij hopen dan ook dat deze info zo snel mogelijk zal volgen. Blijf dus onze website en sociale mediakanalen regelmatig raadplegen.

 

 

Sponsors

Sponsors