Deel deze pagina:

Op 9 maart 2019 jl. was er in en rond de sporthal van Ingelmunster een drukte van jewelste. Dit was te danken aan het Internationaal tornooi J.C. KAWAISHI INGELMUNSTER.

Voor zeven vrijwillige officials echter bracht dit tornooi extra veel stress mee. Deze officials deden op dit tornooi hun examen voor een ander niveau als official. Zo hadden we 1 kandidaat voor tijdopnemer niveau 3 (Nationaal), 2 kandidaten voor scheidsrechter niveau 3 (Regionaal) en 4 kandidaten voor scheidsrechter niveau 2 (Provinciaal). 

Deze examens werden afgenomen onder het toekijkend oog van een jury. Deze jury bestond uit Heather Loontjens, Rony De Brabander en Marcel Celis. De scheidsrechterscommissie wil bij deze Heather Loontjens en Rony De Brabander bedanken voor hun prachtige medewerking. Tevens wil de scheidsrechterscommissie de inrichtende club J.C. Kawaishi Ingelmunster bedanken voor het goede onthaal en hun medewerking.

De kandidaten werden ‘s morgens opgevangen en kregen uitleg over het verloop van de dag. De kandidaat tijdopnemer niveau 3 moest beginnen met een schriftelijk examen. De kandidaten scheidsrechter niveau 2 werden aan een mondeling examen onderworpen.

Daarna naar het echte werk op en langs de mat. Hier werden de kandidaten scheidsrechter in 2 groepen verdeeld en gingen ze een ganse dag aan het werk dit onder het continu toekijkend oog van de jury, wat voor extra stress zorgde. De kandidaat nationaal tijdopnemer moest zijn kunnen aan de tafel bevestiggen.

Na een lange dag voor de kandidaten en een evaluatie van de jury werden de resultaten bekend gemaakt.

Slaagde voor tijdopnemer niveau 3 (Nationaal):

  • Jari Lattré

Slaagde voor scheidsrechter niveau 3 (Regionaal):

  • Anke Verelst
  • Jarne Van Vlierberghe

Slaagde voor scheidsrechter niveau 2 (Provinciaal):

  • Kyllian Genbrugge
  • Vicky Vermeersch
  • Hannes Grimonprez

Eén kandidaat werd doorverwezen naar het herexamen.

De scheidsrechterscommissie wil deze mensen bedanken voor hun inzet en feliciteren met de behaalde resultaten. Wij wensen jullie nog een lange en boeiende carrière toe.

De SRC

 

Sponsors

Sponsors