Deel deze pagina:

Sportclubs opgericht als vzw en hoofdzakelijk gericht op amateur sportbeoefening krijgen dankzij SOCIALware quasi gratis toegang tot de nieuwste versies van performante software. Dit is een aanzienlijke opsteker voor hun ICT budget.

SOCIALware, bemiddelt voor vzw’s de toegang tot donatieprogramma van belangrijke leveranciers uit de IT-industrie. SOCIALware is zelf een vzw die onafhankelijk fungeert van de leveranciers en geen commercieel oogmerk heeft.

Waarvoor kan je bij SOCIALware terecht?

SOCIALware geeft je toegang tot een catalogus van meer dan 100 producten aangeboden door Adobe, Autodesk, Bitdefender, Box, CleverReach, Microsoft, Symantec en Tableau. Voor een donatie wordt een administratiekost van gemiddeld 5% van de eindgebruikersprijs van de producten aangerekend (zij een besparing van 95%). Er zijn geen verdere kosten.

Via SOCIALware kan je ook gratis of tegen korting gebruik maken van clouddiensten zoals Microsoft Office 365, Google for non-profits en Adobe Cloud.

SOCIALware biedt ook handige informatie, documentatie en tips & tricks en opleidingen rond het gebruik van de aangeboden oplossingen.

Praktisch: drie eenvoudige stappen om een donatie of sterke korting te verkrijgen:

  1. Registreer gratis je club op www.socialware.be;
  2. Verneem binnen maximum 4 werkdagen voor welke leveranciers je in aanmerking komt;
  3. Bestel je producten of diensten online.

Contact

De SOCIALware Customer Service geeft desgewenst nadere uitleg bij de inschrijvingsvoorwaarden en het online bestelproces en je kunt bij hen ook advies krijgen over de producten die het best aansluiten op je behoeften. Contact via info@socialware.be of 02/256.99.93.

Socialware is op 15/9/2016 aanwezig op de Vlaamse Sportvakbeurs te Antwerpen :

  • Bezoek stand 41B
  • Woon om 18 u onze lezing ‘Betaalbare én  professionele ICT tools  voor de sportorganisaties’ bij (Meer info). Registreren voor deze lezing kan via deze link.

De toegang tot de beurs is gratis, maar de inkomkaarten moeten worden besteld via vlaamsesportvakbeurs.be/bestellen-inkomkaarten/.
 

 

Sponsors

Sponsors