Deel deze pagina:

THUIS - Maandag 1 juni 2020 zal het ledendatabestand even buiten werking zijn om het betalingssysteem te integreren waardoor jullie vanaf dan de vergunningen steeds per directe online betaling kunnen afwerken.

Opgelet, dit betekent dat de clubsecretarissen de bankkaart van de club nodig zullen hebben om vanaf eind september de verlenging van vergunning uit te voeren.

Hoe dat in zijn werk gaat, leer je via onderstaande video.

 

 

Vergunningen verlengd

Als gevolg van de Corona-crisis worden de vergunningen verlengd tot eind september 2020. Dit gebeurt automatisch, de clubsecretaris dient hier niets voor te doen.

Immers, we beseffen dat dit een ongewone tijd is, een tijd waar we vooral beseffen wat echt belangrijk is in het leven. Familie en vrienden, judomaten en makkers, een goede gezondheid, kunnen werken, kunnen ontspannen en vooral kiezen wat we doen.

Het zonnetje schijnt buiten, probeer fijne clubtrainingen op een andere manier te organiseren om uw leden weer wat te laten proeven van dat ongelooflijke clubgevoel.

We weten dat er al een paar clubs staan te popelen om op een doordachte wijze deze buitentrainingen aan te vatten vanaf maandag 18 mei. Creativiteit en voorzichtigheid zijn hier evenwel belangrijk.

Weldra zullen we foto’s en filmkens opsturen via social media om jullie te triggeren en eventueel over de streep te halen indien jullie zelf niet buiten wouden gaan trainen.

We wensen iedere club het allerbeste toe en veel succes met de progressieve heropstart.

Wees trots dat je een judoka bent, een sport dat zoveel meer is dan een sport.

Sponsors

Sponsors