Deel deze pagina:

De pedagogische commissie en de mediacommissie sloegen de handen in elkaar en brachten een gloednieuwe DVD Katame Waza uit.

Deze DVD bevat de indeling van het Katame Waza (houdgrepen, verwurgingen en klemmen) en is het ideale hulpmiddel bij het voorbereiden voor een dan-graadverhoging. De basisvormen en uitvoeringspatronen worden weergegeven d.m.v. videobeelden met de bijhorende controle- en aandachtspunten. Je kan deze bestellen tegen de prijs van € 20 via de webwinkel van de VJF.

De bestelde DVD's voor 31/05 via de webwinkel, zullen beschikbaar zijn op de bijscholing voor leraars op 03-06-2017. Factuur voor overschrijving is toegevoegd.

  • NIEUW Shodan Shiken 1ste en 2de dan vanaf september 2017:

Het gedeelte Katame Waza van de dangraad examens 1ste en 2de Dan zal vanaf september 2017 geëxamineerd worden op basis van de uitvoeringspatronen. De nieuwe uitvoeringspatronen zijn de vroegere varianten en toepassingen onder één gezamenlijke nieuwe noemer. Er wordt dus geen onderscheid meer gemaakt tussen de varianten en toepassingen. Deze kunnen door elkaar in de uitvoeringspatronen getoond worden op het examen.  Het aangepaste examenprogramma Dan graden gaat in voege vanaf september 2017.  

Sponsors

Sponsors