Deel deze pagina:

De aanvraag blijft gelijkaardig in 2019 met de basisvoorwaarden voor een Bronzen label. Vul voor een Zilveren of Gouden label het formulier zo volledig mogelijk in. Hieronder een korte instructievideo voor clubs die voor de eerste maal een dossier opmaken en enkel voor een Bronzen label gaan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het VJF-jeugdjudofonds is een project georganiseerd door de VJF met de steun van Sport Vlaanderen om de kwaliteit van het jeugdjudo op een nog hoger niveau te brengen. 

De clubs worden geëvalueerd op basis van de volgende criteria: de jeugdleden, het jeugdsportbeleid, het trainersaanbod, het wedstrijdaanbod, het aanbod op maat, ethisch verantwoorde sportbeoefening, gezond sporten en promotie. 

Voldoet jouw club aan de volgende basiseisen voor het jeugdjudofonds en een Bronzen label? Vul dan zeker een aanvraag in en kijk hoeveel subsidie jouw club kan verdienen!

Aan de hand van het aantal behaalde punten zullen de geproclameerde clubs naast een Bronzen- ook het label 'GOUD' (extra voorwaarden en >600 punten) of 'ZILVER' (>250 punten) kunnen scoren.

 

 

 Aanvraag:  

Ondersteuningsdocumenten Jeugdjudofonds 2019:

Nuttige tools:

 

Met vragen of opmerkingen mag u altijd mailen naar Sally.Scheers@vjf.be 

Succes!

 

 

Sponsors

Sponsors