Deel deze pagina:

De Vlaamse Judofederatie gaat voor een TOP-sportomgeving en zegt TIME OUT tegen pesten

De campagne loopt het hele jaar door onder de titel Time Out tegen Pesten, ofwel ‘TOP in de sport’. Nadat tal van topsporters (waaronder ook Dirk Van Tichelt) de campagne steunden via de sociale media (#TOPindesport), is het nu aan ons om een Time Out te vragen en het thema pesten op de agenda te zetten. Wij zeggen alvast luidop Time Out tegen Pesten!

Daarom roepen we jullie ook op om zelf een Time Out foto te posten op jullie sociale media (#TOPindesport). Samen maken we werk van een pestvrij sportklimaat en geven we aan iedereen te kennen dat pesten geen plaats heeft binnen de sportwereld. Wie meer informatie wil over dit thema en op de hoogte wil blijven van de verschillende acties en vormingen doorheen het jaar, schrijft zich best in op de "top in de sport"website

Wie wil meedoen en zich wil inzetten om z’n sportorganisatie helemaal pestvrij te maken, schrijft zich in en belooft daarmee aan het pest-probleem te werken door een parcours af te leggen. Dat parcours bestaat uit zes acties. Ga regelmatig een kijkje nemen. Iedere sportorganisatie die deelneemt, krijgt op de kaart van Vlaanderen een gele kleur. Uiteraard is het de bedoeling dat de kaart binnen afzienbare tijd helemaal geel kleurt! Zet je club ook op de TOPkaart!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsors

Sponsors