Deel deze pagina:

Onlangs werd afscheid genomen van Marnix Van De Kauter, één van de topvrijwilligers van onze federatie. De stafleden hadden op het VJF-secretariaat een verrassing voor Marnix.

Marnix heeft er een lange carrière als VJF-vrijwilliger opzitten. Hij startte in 2006 en eind 2019 zet hij er nu een punt achter. In de afgelopen 13 jaar heeft de Oost-Vlaming heel wat verwezenlijkingen op zijn palmares staan die onze federatie ten goede zijn gekomen. Zo was Marnix de man die startte met de video-opnames en DVD’s van de bijscholingen. Bovendien werkte hij tot op heden mee aan alle versies van de website www.vjf.be

Marnix stond ook aan de wieg van de mediacel van de federatie en fungeerde tevens jarenlang als redacteur van JudoContact. Toen social media de kop op stak, startte hij ook hiermee. Verder ontwikkelde hij mee de softwaretoepassingenvoor wedstrijden en de CARE-systemen en was daarmee de VAR ver vooruit. 

 

Marnix was een pionier voor wat media en IT betreft voor de VJF. Hieruit zijn vele projecten en tools voortgevloeid en deze evolueren nu verder.

Ook op de tatami staat hij zijn mannetje. Actief bij Judoclub Zwijnaarde is hij fier de 5de dan te dragen. Tevens is hij jarenlang actief als secretaris van het Provinciaal Comité van Oost-Vlaanderen. Marnix is ook Trainer A. Hij was bovendien 10 jaar lid van de RvB (2007-2017) en lid van de gradenjury tot 2011.

“Ik ben heel dankbaar dat ik mij al die jaren verdienstelijk heb kunnen maken voor de judosport in het algemeen en de VJF in het bijzonder, maar vooral dat ik met heel fijne mensen heb kunnen samenwerken die inmiddels ook allemaal vrienden zijn geworden,” aldus Marnix. 

Het ga je goed Marnix. Bedankt voor alles! We komen je ongetwijfeld nog tegen op een of ander judotornooi.

Christian Pierre & Bart Geelen

Sponsors

Sponsors