Deel deze pagina:

Elke dag zijn er duizenden sporters met een handicap die het beste van zichzelf geven. Steeds meer federaties, waaronder ook de Vlaamse Judofederatie, zetten hier dan ook op in en dat wordt ook aangemoedigd.

G-sport Vlaanderen wil nóg meer mensen met een beperking duurzaam aan het sporten of bewegen brengen. Door te sensibiliseren, een kenniscentrum uit te bouwen én doorgedreven samenwerkingsverbanden aan te gaan, willen ze dit ambitieus project nieuw leven inblazen.

De VSF (Vlaamse Sport Federatie) zetelt reeds in de AV, maar vanaf nu vaardigen wij ook één van onze leden af om mee richting te geven aan de werking van G-sport Vlaanderen, namelijk Bart Vermeire (Vlaamse Judofederatie). Bart stelde zijn kandidatuur en werd verkozen. Proficiat Bart.

Bart was voordien manager bij Special Olympics en is reeds twaalf jaar dossierbeheerder voor G-sport binnen zijn federatie. Ook op het veld werkt hij al jaren met mensen met een verstandelijke beperking. Door zijn kandidatuur hoopt hij op een positieve manier G-sport nog toegankelijker te maken voor het grote publiek zonder vooroordelen en nog meer opportuniteiten te creëren voor de G-sporters zelf.

Sponsors

Sponsors