Deel deze pagina:

Kinderen en jongeren sporten en spelen in hun vrije tijd graag met anderen. Dit gaat ook op voor kinderen met een autismespectrumstoornis of kortweg autisme.

Met behulp van de nieuwste brochure van Het Raster kunnen trainers en jeugdleiders in samenspraak met ouders mogelijke obstakels voor deelname beter begrijpen en helpen oplossen. Je kan de brochure  ‘Autisme in de sportclub’ hier downloaden van de  website van Het Raster.

Je kan tevens de papieren exemplaren bestellen op het nummer 03/830.35.89 (minstens 10 exemplaren, kosten 1 euro per stuk plus verzendkosten). Of je kan de brochures zelf na telefonische afspraak afhalen bij één van de plaatselijke vestigingen van Het Raster in Antwerpen, Vilvoorde, Leuven of Turnhout.

Over Het Raster

Het Raster is één van de vier Vlaamse thuisbegeleidingsdiensten voor de doelgroep autisme, erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap. De dienst richt zich tot personen met autisme, hun gezin en ruimere sociale omgeving in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk gewest. Het Raster biedt mobiele en ambulante begeleiding. Begeleidingen kunnen ook in groep.

 

Sponsors

Sponsors