Deel deze pagina:

U13 Interprovinciaal Kampioenschap 2019 te Schoten

Op 11/11/2019 trokken de jongsten (U13 25 jongens en 15 meisjes) van de 5 provincies naar het Antwerpse Schoten, om te vechten voor de begeerde titel van Vlaams Interprovinciaal Kampioen.

De weging en het wedstrijdverloop werd uitgevoerd met Judoshiai, het wedstrijdsysteem dat op zowat al de Antwerpse tornooien wordt gebruikt, zodat de thuis blijvers vanuit de zetel de standen en wedstrijden kunnen volgen.

De tribune zat vol met supporters die de judoka’s luidruchtig aanmoedigden.

Men kon de stand in de zaal volgen via een projector en op de eigen smartphone, daar was op te zien hoe de posities veranderden van minuut tot minuut, tot de laatste 30 minuten. Dan werd deze even uitgeschakeld om het nog wat spannender te houden.

De einduitslag was een verrassing, plaats per plaats werden de judoka’s op de hoogte gebracht van de uitslag. Zo kwam de uitslag naar voren, 5de plaats voor Vlaams Brabant team, 4de plaats voor het Antwerpse team, op de 3de plaats was voor Limburg, en dan kwam de ontknoping op de 2de plaats West-Vlaanderen en de 1ste plaats is voor Oost-Vlaanderen. 

De Oost-Vlaamse judoka’s sprongen in het rond van blijdschap.

De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking, sommige gingen teleurgesteld naar huis en andere weer vol euforie. We kunnen terugblikken op een positieve inzet van alle judoka's met veel sterke kampen.

De organisatie te Schoten werd uitgevoerd door JC kodokan Schoten en zij konden terug blikken op een feilloze organisatie net als voor de Antwerpse WOC die het wedstijdsysteem gebruikte. 

Op naar de volgende editie dit jaar!

PC Antwerpen

 

 

Ploegsamenstelling:

  • Provinciale selectie
    • 25 jongens
    • 15 meisjes
  • judoka's kampen in poules van hun eigen gewicht (max. 10% verschil). 

 

Sponsors

Sponsors