Deel deze pagina:

Hier kunt u een korte instructie vinden voor de aanvraag van het Jeugdjudofonds 2018 met de basisvoorwaarden voor een Bronzen label. Vul voor een Zilveren of Gouden label het formulier zo volledig mogelijk in.

 

!!!NIEUW!!!

De eerste 50 clubs die meer dan 50 punten halen op onderdeel 6 (EVS & Gezond sporten) ontvangen een rijkuitgeruste grote- of standaard EHBO koffer of een verbandtas met tapeset! Clubs die reeds een aanvraag hebben ingediend dingen mee en krijgen de mogelijkheid om tot 30 juni extra bewijsmateriaal aan te leveren voor onderdeel 6.

Grote EHBO koffer:                                   Standaard EHBO koffer:                         Tapeset:

 

Het VJF-jeugdjudofonds is een project georganiseerd door de VJF met de steun van Sport Vlaanderen om de kwaliteit van het jeugdjudo op een nog hoger niveau te brengen. 

De clubs worden geëvalueerd op basis van de volgende criteria: de jeugdleden, het jeugdsportbeleid, het trainersaanbod, het wedstrijdaanbod, het aanbod op maat, ethisch verantwoorde sportbeoefening, gezond sporten en promotie. 

Voldoet jouw club aan de volgende basiseisen voor het jeugdjudofonds en een Bronzen label? Vul dan zeker een aanvraag in en kijk hoeveel subsidie jouw club kan verdienen!

Aan de hand van het aantal behaalde punten zullen de geproclameerde clubs naast een Bronzen- ook het label 'GOUD' (extra voorwaarden en >600 punten) of 'ZILVER' (>250 punten) kunnen scoren.

 Aanvraag:     

Ondersteuningsdocumenten Jeugdjudofonds 2018:

Nuttige tools:

 

Met vragen of opmerkingen mag u altijd mailen naar steven@vjf.be

Succes!