Deel deze pagina:

Na een positieve evaluatie in 2016, met maar liefst 53 geproclameerde Jeugdvriendelijke VJF judoclubs, zal de Vlaamse Judofederatie ook in 2017 haar clubs met een kwalitatieve jeugdwerking financieel belonen met de middelen van het Jeugdjudofonds. Het totale bedrag van de subsidies bedraagt dit jaar €28250. Dit is opnieuw een verhoging van €4000 om tegemoet te komen aan de verwachte stijging van het aantal deelnemende club met een kwalitatieve jeugdwerking.

Hiermee tracht de VJF met de steun van Sport Vlaanderen, via rechtstreekse subsidiëring aan de clubs, de kwaliteit en de kwantiteit van de jeugdwerking binnen onze clubs te stimuleren. 

Dit jaar werken we opnieuw met een digitale versie van het Aanvraagformulier Jeugdjudofonds 2017 U dient het formulier ondertekend ten laatste op 30 juni 2017 in te leveren en te bevestigen. De bewijsstukken kunt u vanaf deze editie opladen in het aanvraagformulier.

A.d.h.v. het aanvraagdocument ondertekent u dat uw club voldoet aan de instapvoorwaarden en wordt uw puntenscore en voorlopig bijhorende subsidiegrootte toegekend.

De update van beschikbare informatie en documenten in verband met het Jeugdjudofonds kan u steeds vinden onder de link Jeugdjudofonds op de deze website.

Documenten Jeugdjudofonds sportjaar 2016 - 2017:

 

 

Met vragen of opmerkingen mag u altijd mailen naar steven@vjf.be.

Bij problemen met de link kunt u volgende link kopieren in uw webbrowser:

http://www.formdesk.com/vlaamsejudofederatie/Jeugdjudofonds2017

Sponsors

Sponsors