Deel deze pagina:

TIELT - De Vlaamse Judofederatie (VJF) organiseert op zaterdag 15 oktober in samenwerking met Judoclub Tielt en ondersteuning van stad Tielt de Vlaamse kampioenschappen judo voor +21 in het sportcomplex De Ponte.

In elke Vlaamse provincie streden judoka's stevig voor de provinciale titels. De medaillewinnaars zijn meteen ook geselecteerd voor het Vlaams kampioenschap judo dat voor de eerste maal plaatsvindt in het sportcomplex De Ponte in Tielt. De sporthal biedt alle faciliteiten die nodig zijn om het Vlaams kampioenschap in goede banen te leiden. Judoclub Tielt staat met een groot team van vrijwilligers mee in voor de organisatie van dit kampioenschap en kan rekenen op de steun van stad Tielt.

Bovendien worden een aantal topjudoka’s verwelkomd die rechtstreeks geselecteerd zijn door hun internationale verdiensten. Hier is de 28-jarige Moorselenaar en olympiër Jasper Lefevere wellicht de bekendste naam. De beste vier Judoka’s van iedere gewichtsklasse zijn geplaatst voor het Belgisch kampioenschap van 5 november.

Het belooft een schitterend tornooi te worden met Vlaams topjudo!

Wie graag deze judowedstrijden wil meemaken, kan zaterdag 15 oktober vanaf 9.30u terecht in het sportcomplex De Ponte, Sportlaan 3 Tielt. Wedstrijden beginnen om 10u voor de dames met aansluitend de heren. Finales worden in de namiddag één voor één afgewerkt per gewichtsklasse, hierdoor kan het publiek ieder finale volgen en aanmoedigen, wat zorgt voor een spetterend spektakel.

Aanbevolen accomodatie in Tielt:

Klik hier of op volgende afbeelding voor meer informatie.

Sponsors

Sponsors