Deel deze pagina:

TIELT - De Vlaamse Judofederatie (VJF) organiseert op zaterdag 14 oktober in samenwerking met Judoclub Tielt en ondersteuning van stad Tielt de Vlaamse kampioenschappen judo senioren in het sportcomplex De Ponte. Door de zeer positieve samenwerking met zowel de club, de stad als de provincie, kunnen we u melden dat we graag de samenwerking verlengen voor deze olympiade.

In elke Vlaamse provincie streden judoka's stevig voor de provinciale titels. De medaillewinnaars zijn meteen ook geselecteerd voor het Vlaams kampioenschap judo dat opnieuw plaatsvindt in het sportcomplex De Ponte in Tielt. De sporthal biedt alle faciliteiten die nodig zijn om het Vlaams kampioenschap in goede banen te leiden. Judoclub Tielt staat met een groot team van vrijwilligers mee in voor de organisatie van dit kampioenschap en kan rekenen op de steun van stad Tielt.

 

Selectie VK senioren judo 2017:

Info voor de geselecteerden

 

De beste vier judoka’s van iedere gewichtsklasse zijn geplaatst voor het Belgisch kampioenschap van 4 november*. Bovendien zullen verschillende atleten van de Vlaamse junioren en senioren selectie mogen verwelkomen. Het belooft een schitterend kampioenschap te worden met Vlaams topjudo!

* behoudens rechtstreekse selecties voor BK door topsport VJF:

  • Amber Ryheul (-52)
  • Mina Libeer (-57)
  • Dirk Van Tichelt (-73)

LET OP: In deze categorieën zal op het VK een beslissende kamp gevochten worden tussen beide Bronzen medaillewinnaars voor 1 plaats op het Belgisch Kampioenschap.

 

Wie graag deze judowedstrijden wil meemaken, kan zaterdag 14 oktober vanaf 9.30u terecht in het sportcomplex De Ponte, Sportlaan 3 Tielt. Wedstrijden beginnen om 10u voor de dames met aansluitend de heren. Finales worden in de namiddag één voor één afgewerkt per gewichtsklasse, hierdoor kan het publiek ieder finale volgen en aanmoedigen, wat zorgt voor een spetterend spektakel.

Zoekt u een aangename overnachting met eetgelegenheid? Dan kunnen wij u alvast hotel en restaurant Shamrock te Tielt aanbevelen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Sponsors

Sponsors