Laatste nieuws

03/03/2015

De update van de Ranking 2015 na de Izegem open is beschikbaar.
Opmerkingen kunnen overgemaakt worden aan steven@vjf.be voor 07/03/2015
 

 

23/02/2015

Beste Coaches, Trainers,
De Vlaamse Judofederatie wil in samenwerking met Bloso, departement Topsport, een beperkt aantal High Potential Coaches opleiden. Dit is één van de doelstellingen van het Topsportactieplan III.

Is jouw club aan een nieuwe website toe? Bekijk de nieuwe bijscholingen m.b.t. het Dynamo Project Website Pakket. Clubs die deelnemen aan één van de bijscholingen, maken achteraf kans het pakket één jaar gratis te winnen.

In het kader van de week van de vrijwilliger willen we, namens de VJF, alle vrijwilligers bedanken! Heb jij in je club ook een persoon die al jaren vrijwillig altijd klaar staat en waar niks te veel voor is? Geef deze persoon dan op voor de "VJF Supervrijwilliger", dit kan tot en met 15/03/2015 door een mail te sturen naar steven@vjf.be.

Wij zijn blij dat je club een valsessie of meerdere valsessies wil geven in naam van je judoclub. Hier kan je makkelijk digitaal inschrijven voor 1 of meerdere sessie. Voor manuele inschrijving klik hier. Graag 1 aanvraag per valsessie. Deze valsessies dienen plaatst te hebben tussen 1 maart 2015 en 30 juni 2015 en dienen geleid te worden door minstens 1 opgeleide lesgever "vallen zonder zorgen".

Evaluatie Vlaamse Jeugdkampioenschappen 2015 te Dendermonde Als organisatie staan wij niet stil en wensen wij de Vlaamse jeugdkampioenschappen te evalueren, daarom vragen wij u vriendelijk deze vragenlijst te beantwoorden. Zodat wij ook uw mening kennen en indien mogelijk rekening kunnen houden met uw suggesties.

Evaluatie Belgische Jeugdkampioenschappen 2015 te Brugge Als organisatie staan wij niet stil en wensen wij de Belgische jeugdkampioenschappen te evalueren, daarom vragen wij u vriendelijk deze vragenlijst te beantwoorden. Zodat wij ook uw mening kennen en indien mogelijk rekening kunnen houden met uw suggesties.

De Regionale Randori Training van a.s. zaterdag 7 maart 2015 in Zele zal enkel in de voormiddag doorgaan van 10u tot 12u voor alle groepen

Op 11 maart gaat het BK voor universiteits- en hogeschoolstudenten door te Zele. 
Meer informatie kan u hier vinden. Alle supporters zijn van harte welkom!

 

 

 

Het secretariaat van de Vlaamse Judofederatie was wegens een algemene stroompanne te Zele tijdelijk niet bereikbaar. 

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Recent startte de HPM een oudercomité op.

De samenstelling van het oudercomité is gebaseerd op twee pijlers: